Kanta-Häme

Kone kouluttaa hissiasentajia

Kone Hissit oy hakee tammikuussa 2017 alkavaan kaksivuotiseen hissitekniikan koulutusohjelmaansa innostuneita ja motivoituneita sähköalan osaajia eri puolilta Suomea.

Kone-teollisuusoppilaitoksen hissitekniikan koulutusohjelma on suunnattu opiskelijoille, joilla on pohjakoulutuksena ammattioppilaitoksen sähköalan tutkinto.

Teollisuusoppilaitos sijaitsee Hyvinkäällä, ja kaksivuotisen koulutusohjelman painotus on käytännönläheinen: yli 70 prosenttia koulutuksesta suoritetaan käytännön työharjoitteluna Kone-yhtiön ammattilaisten johtamana asennus- ja kunnossapitokohteissa eri puolilla Suomea.

Opiskelijoilla on valmistuessaan hissiasentajan ammattitutkinto.

Kone maksaa opiskelijoille opiskeluaikana oppilaspalkkaa, ja oppilaat kuuluvat yhtiön työterveyshuollon piiriin.

– Oppilaitoksemme tavoitteena on tarjota kaikille valmistuneille opiskelijoille työpaikka asennus- ja kunnossapitotoiminnoissamme. Arvioidemme mukaan ensi vuoden alussa aloittaville opiskelijoille on tulevaisuudessa tarjolla työpaikkoja toiminnoissamme eri puolella Suomea, muun muassa Kuopiossa, Kokkolassa, Lahdessa, Mikkelissä, Turussa, Vaasassa ja pääkaupunkiseudulla, kertoo Kone Hissit Oy:n Suomen henkilöstöjohtaja Taija Lehtola.

Haku on avoinna 21.10.2016 saakka, ja lisätietoja koulutusohjelmasta on saatavilla Internet-osoitteessa http://www.kone.fi/kone-yrityksena/kone-uralle/opiskelijat-vastavalmistu….

Tammikuussa 2017 alkavaan koulutusohjelmaan valitaan noin 20 uutta opiskelijaa.