Kanta-Häme

Konepaja hakee nuoria töihin räväkällä ilmoituksella

Siikaisissa Satakunnassa sijaitseva nosto- ja siirtolaitteita valmistava konepaja hakee kesätöihin 16–20-vuotiaita siikaislaisia nuoria astetta rohkeammalla ilmoituksella Facebookissa.

Satateräs Oy:n suorasanaisessa ilmoituksessa vaaditaan kesätyöntekijöiltä taitoa sanoa aamulla huomenta ja tervehtiä muinakin vuorokaudenaikoina. Toisaalta myös yli kolmen sanan lauseiden muodostaminen on eduksi.
 

Ilmoitus Facebookissa:

”Vaatimukset kesätyöntekijöille ovat: osaat katsoa ihmisiä silmiin, osaat sanoa aamulla huomenta, osaat muulloinkin tervehtiä muita työntekijöitä, asiakkaita ja vierailijoita. Yli 3 sanan lauseiden muodostaminen on ehdottomasti eduksi.

Teknisten piirustusten lukutaitoa ei edellytetä, mutta kellon ajan tunteminen on välttämätöntä. Työaika voidaan sopia tarkemmin, mutta työaikamme alkaa joko kello 6 tai 7 aamulla, jos olet aamu-uninen, voidaan työaikasi päättää alkamaan myös kello 8. Ilta- tai yötöitä meillä ei ole tarjolla.

Työvälineisiisi tulevat kuulumaan mm. harava, lapio, ämpäri, siivousrätti, maalisuti, ruohonleikkuri. Työssäsi et vielä tule tarvitsemaan tietokonetta, älypuhelinta tai älykelloa. Meiltä saat työvaatetuksen ja turvakengät, sillä työtehtäväsi eivät tule ainakaan koko aikaa olemaan siistejä sisätöitä.

Tulet saamaan hyvin tehdystä työstä kiitoksen, joka toinen perjantai kiitämme työntekijöitämme myös ”pienellä” rahallisella korvauksella. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin tule käymään tehtaallamme ja ota yhteyttä toimitusjohtajaamme, hän on se kalju lihava äijä toimistossa, Sinuun verrattuna ihan ikäloppu.

Ps. älä lähetä Isääsi tai Äitiäsi, jos he eivät ole hakemassa työpaikkaa itselleen.”

 

Päivän lehti

4.6.2020