Kanta-Häme Hämeenlinna

Korona-aika käänsi punaisen lihan suosion nousuun – Hämeenlinnassa kauppansa ovat tehneet laadukkaat pihvit, kun ravintolaan ei ole päässyt

Punaisen lihan syönnin välttäminen on vähentynyt korona-aikana, mikä on näkynyt myös Kanta-Hämeen päivittäistavarakaupoissa. Ruokahyllyiltä on haettu aiempaa enemmän laatua, kun ravintolat ovat olleet kiinni.
Lihamestari Jouni Luopajärvi on huomannut Tiiriön K-Citymarketin lihatiskillä, kuinka arvokkaampien erikoislihojen menekki on nousussa. Luopajärven mukaan kotonakin on alettu valmistamaan esimerkiksi sous vide -menetelmällä lihaa, kun ravintolat ovat olleet kiinni. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa

Punaisen lihan syönnin välttäminen on vähentynyt korona-aikana, mikä on näkynyt myös Kanta-Hämeen päivittäistavarakaupoissa. Ruokahyllyiltä on haettu aiempaa enemmän laatua, kun ravintolat ovat olleet kiinni.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot