fbpx
Kanta-Häme

Koska alkaa 36. Kesäkonserttien suunnittelu?

Kamarimusiikki soi Riihimäellä viime tiistaista sunnuntaihin 18 konsertissa. Toiminnanjohtaja Charlotta Kivistö, kuinka 35. Riihimäen Kesäkonsertit sujuivat?

– Kiitos kysymästä, meillä oli tosi kiva viikko. Kaikki soittajat saatiin ehjänä paikalle ja tiettävästi poiskin.

Oletteko jo laskeneet kokonaiskävijämäärän?

– Noin 1850 eli vähän vähemmän kuin edellisvuonna. Oikeastaan kaikki ulkoilmakonsertit jouduttiin pitämään sisällä ja yhteen päivään osui se myrsky. Esimerkiksi viime vuonna oli tosi upeita päiviä, ja konsertteja pystyttiin pitämään ulkona, mikä lisää yleisömäärää.

Mikä yllätti positiivisesti?

– Perjantaina oli nuoren viulukilpailuvoittajan, Tami Pohjolan porukka taidemuseolla, missä loppuivat tuolit kesken. Meidän tiedottaja toi sinne muovituoleja kotoaankin. Se oli tosi suksee.

Mikä kolahti eniten toiminnanjohtajaan henkilökohtaisesti?

– Heitin viiden aikaan aamulla viimeisiä soittajia lentokentälle, ei ole vielä oikein ehtinyt muhia, mutta meillähän on ihan ainutlaatuinen tunnelma päätöskonserteissa. Ehkä myös avajaiskonsertti tiistaina. Fibolla oli kaikin puolin kohottava meininki.

Koska alkaa ensi kesän suunnittelu?

– Alkoi maanantaina kello 9. Pidettiin rääppiäisbrunssi suunnittelun merkeissä. 6.–11.6. järjestetään ensi vuonna varsinainen festari. HÄSA

Menot