Kanta-Häme

Lautasella muurahaisia ja männynkäpyjä - Miten hämeenlinnalaiset suhtautuivat erikoisuuksiin?

Jyrki Tsutsunen on kiertänyt maailmalla viemässä suomalaisen luonnon ilosanomaa. Hänen hämmentäviä metsän makujaan, kuten muurahaisia ja männynkäpyjä, on harvemmin nähty Suomen ravintoloissa. Marraskuussa Tsutsusen luontoteemainen erikoisilta nautittiin hämeenlinnalaisessa ravintola Uomassa. Keittiömestari Joakim Parkkonen, oliko Tsutsunen vaikea houkutella kehäkolmosen ulkopuolelle? – Ei ollut hankalaa. Jaamme saman filosofian, joten Jyrki lähti helposti mukaan. Näkyykö luonto Uomassa tavallisesti lautasella?…

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic