Kanta-Häme

Lautasella muurahaisia ja männynkäpyjä - Miten hämeenlinnalaiset suhtautuivat erikoisuuksiin?

Jyrki Tsutsunen on kiertänyt maailmalla viemässä suomalaisen luonnon ilosanomaa. Hänen hämmentäviä metsän makujaan, kuten muurahaisia ja männynkäpyjä, on harvemmin nähty Suomen ravintoloissa. Marraskuussa Tsutsusen luontoteemainen erikoisilta nautittiin hämeenlinnalaisessa ravintola Uomassa. Keittiömestari Joakim Parkkonen, oliko Tsutsunen vaikea houkutella kehäkolmosen ulkopuolelle? – Ei ollut hankalaa. Jaamme saman filosofian, joten Jyrki lähti helposti mukaan. Näkyykö luonto Uomassa tavallisesti lautasella?…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot