fbpx
Kanta-Häme

Kuinka paljon yöuijia käy maauimalassa?

Ahveniston maauimalan väki muistutti perjantaina kävijöitään:

“Rakkaat pikku yöuimarimme tältä viikolta. Olette vallan ihania ja vallattomia, mikäs sen parempaa kuin käydä pienellä iltauinnilla maauimalassa yöllä.

Olemme vain hivenen huolestuneita teistä – altaaseen laitetaan öisin leväntappajaa ja se myös tuhoaa tehokkaasti muun muassa ihoa, silmillekkään ei ihan parasta ole. Nyt ei olla muutamaan yöhön sitä käytetty, jatkossa altaan puhtauden takia sitä taas käytetään.

Turvallisuudestanne emme ole huolissamme, meillä on sen verran tehokkaat kamerat koko alueella, joista näkyy että olette vallan hyvin uimiseen pystyviä ja ilmeet sen verran aurinkoiset kuvissa että nautitte uimisesta – mahtavaa!”

Kuinka paljon yöuijista on riesaa, yrittäjä Jari Roive?

– Kyllä siellä jonkun verran käydään. Emme ole siihen aikaisemmin reagoineet, kun siellä on oltu nätisti. Nyt on alkanut esiintyä ilkivaltaa. Lisäksi altaaseen laitetaan leväntappajaa öisin, joten ei siellä kannattaisi käydä uimassa, sillä se ei ole hyväksi iholle.

Altaalla on kameravalvonta. Onko kuvia lähetetty jo poliisille?

– Ei ole. Haluaisimme pitää Ahveniston koko kansan olohuoneena. Hyvä, että siellä viihdytään, mutta öisin ei kannattaisi mennä maauimalaan vaan aukioloaikoina. HÄSA

Menot