Kanta-Häme

Kuinka usein Aulangolla raikaa musiikki?

Rockpumppu Melrose on julkaissut uuden albumin ja lähtenyt keikkailemaan. Lauantaina 21. helmikuuta Melrose soittaa Rantasipi Aulangon Hugossa.

Syksyllä Aulangolla vieraili Egotrippi ja Hevisaurus. Kuinka paljon hotellilla panostetaan elävään musiikkiin, kylpylä- ja ravintolapäällikkö Jani Rantanen?

– Kyllä yritämme panostaa. Ajatus on, että meillä on joka kuukausi yksi keikka. Lauantaina soittaa Melrose. Se on tämän kevään kovin nimi. Muuten meillä on kevään ajan kerran kuussa lauteilla Trace Element. Seuraavan kerran Trace Element on esiintyy 6.3.

Missä bändit esiintyvät?

– Hugossa. Olemme ehostaneet sen vuoden 1986-malliin. Mietimme, että pitäähän meidän tarjota menoa ja meininkiä, kun kerran tiloja ja mahdollisuuksia on.

Kuinka pitkällä suunnitelmat ovat?

– Parhaillaan käymme pikkujouluartisteja läpi. Ensi syksynä on marraskuun viimeisenä viikonloppuna Areenalla perhepäivä, ja silloin esiintyy Hevisaurus. Hugossa on taas koko marraskuuksi luvassa bändejä.

Kuinka elävämusiikki on Aulangolla otettu vastaan?

– Täytyy muistaa sijainti, joka vähän rajoittaa. Trace Elementin avaukseen olin tyytyväinen. Paikalla oli noin sata ihmistä. Melrose on myynyt hyvin jo ennakkoon.

Kuinka paljon katsojia Hugoon mahtuu?

– Kolmesataaviisikymmentä. (HäSa)