Kanta-Häme

Kyläiltojen kierros alkaa Hauholla

Hauholla järjestetään helmikuun lopun ja maaliskuun alun välisenä aikana yhteensä neljä tulevaisuusiltaa. Tilaisuuksissa käsitellään tällä kertaa pienten kylien asioita, kun syksyllä vastaavat illat järjestettiin Kirkonkylällä ja Eteläisissä.

Tulevaisuusillat alkavat tänään keskiviikkona 19.2. kello 18 Vihavuoden koskikahvilassa. Paikalle kutsutaan alueen asukkaita ja kesähauholaisia Lehdesmäestä, Mustilasta, Portaasta, Rukkoilasta, Sotjalasta, Sappeesta ja Vihavuodesta.

Tulevaisuusiltoja järjestää Hauhon suunta -yhteistyöryhmä eli kaikille avoin verkosto, jossa on mukana yhdistysten ja kylien väkeä sekä seurakunnan ja kaupungin työntekijöitä. Hauhon ”kummitätinä” ryhmässä on mukana tilaajapäällikkö Sirpa Ylikerälä.

Hauhon kylien muut tulevaisuusillat järjestetään tiistaina 25. helmikuuta Hauhontaustan Kivituvassa ja torstaina 27. helmikuuta kello 18 Alvettulan koululla. Tiistaina 4. maaliskuuta kello 12.30 alkaen Eteläisten koululla järjestetään laskiaistapahtuma, jonka yhteydessä jatketaan syksyllä alkanutta työskentelyä Eteläisissä. (HäSa)

 

 

Asiasanat

Päivän lehti

30.5.2020