Kanta-Häme

Laatumessuja jo 15 vuoden ajan

Antiikki-, taide- ja keräilyharrastajat kokoontuvat viikonvaihteessa jälleen Hämeenkaareen. Samalla juhlitaan Hämeenlinnan Laatumessujen 15 vuoden taivalta messu- ja markkinatapahtumien järjestäjänä.

Laatumessut järjesti ensimmäisen antiikki- ja keräilyalan myyntitapahtumansa Hämeenlinnassa Verkatehtaan Kulttuuritukussa syyskuussa 1998.

Hämeenlinnassa on järjestetty antiikkimessuja keväisin jo vuodesta 1986. Aluksi vetovastuussa olivat kaupungin elinkeinotoimi ja antiikkikauppiasyhdistys ja sen jälkeen Hämeen messut.

Nykyisin kolme tapahtumaa

Vuodesta 2004 lähtien Hämeen Laatumessut on vastannut sekä kevään että syksyn messujen järjestelyistä. Vuodesta 2006 alkaen myyntitapahtumia on ollut vuosittain kolme.

Lisäksi Laatumessut järjestää messuja ja markkinoita myös muilla paikkakunnilla. Esimerkiksi tänä vuonna Laatumessut järjestää Hämeenlinnan kolmen tapahtuman lisäksi kaksi Helsingin Kaapelitehtaalla.

Tulevan viikonvaihteen messut noudattelevat vuosien varrella toimivaksi osoittautunutta konseptia. Mukana on noin 50 kauppiasta, jotka tarjoavat osastoillaan muun muassa antiikkiesineitä, taidetta, lasia, astioita, keramiikkaa, hopeaa, koruja ja muuta keräilytavaraa.

Keräilyalan yhdistyksistä mukana ovat Hämeenlinnan postimerkkikerho ja Forssan filatelistiseura. (HäSa)

Antiikki-, taide- ja keräilymessut Hämeenkaaressa (Hämeensaarentie 3) la ja su klo 10-16.

Päivän lehti

1.6.2020