fbpx
Kanta-Häme

Lähiötuvan toiminta jatkuu Hattulassa - Huhut lopettamisesta olivat virheellisiä

Some-huhut olivat jo sulkemassa tuvan ovia.
Lähiötuvassa kokoontuu muun muassa kädentaitopaja. Mukaan voi ottaa myös omia käsitöitä. Arkistokuva: Juhani Salo

Sosiaalisessa mediassa, muun muassa Facebookissa levisi torstaina tieto, että lähiötuvan toiminta olisi päätetty lopettaa Hattulassa. Keskustelussa moni ihmetteli yhtäkkistä lopettamistietoa ja harmitteli asiaa.

Tieto osoittautuikin virheelliseksi. Lähiötuvan toiminta jatkuu muuten normaalisti, mutta työntekijän vaihdoksen takia tupa on suljettuna yhden päivän eli tiistain 29. tammikuuta. Keskiviikkona lähiötupa on taas avoinna kello 9 alkaen.

 

Lähiötupa perustettiin Parolaan vuoden 2015 lopulla. Parolassa haluttiin säilyttää kokoontumistila ja tarjota matalan kynnyksen palveluita siinä vaiheessa, kun kunnanvirasto muutti Pappilanniemeen.

Aluksi lähiötupa toimi Parolan Nurtsin eli nuorisotalon tiloissa. Viime kesänä toiminta siirtyi palvelukeskus Punojanportin yhteyteen (Punojantie 3, Parola), sillä entisen meijerin tiloissa oli sisäilmaongelmia.

Lähiötupa Punoja on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 9-14, keskiviikkoisin kello 9-16 ja perjantaisin kello 9-13. Kokoontumisten lisäksi lähiötuvassa on säännöllisesti myös muuta ohjelmaa.

 

Vanhemmille ja lapsille järjestetään tiistaisin yhteisiä tuokioita, keskiviikkoisin tuvassa kokoontuu kädentaitoryhmä ja torstaisin on tuolijumppaa. Kunnan asumisneuvoja päivystää llähiötuvassa perjantaisin aamupäivällä.

Lisäksi esimerkiksi helmikuussa järjestetään ohjelmaa ystävänpäivänä 14. helmikuuta ja Hattulan sydänkerho esittelee toimintaansa keskiviikkona 20. helmikuuta. HÄSA

 

Menot