Kanta-Häme

Lammas on tutkittu ja turvallinen pääsiäisherkku – Kunhan muistaa oikean käsittelyn

Tammelalainen lampuri Kristiina Liinaharja: Kotimaista lammasta voi syödä hyvillä mielin.
Vekkilän museotilalla Tammelassa lampaita kasvattava Kristiina Liinaharja kannustaa suomalaisia syömään kotimaista lampaanlihaa. Kuva: Tapio Tuomela

Tammelalainen lampuri Kristiina Liinaharja: Kotimaista lammasta voi syödä hyvillä mielin.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.