Kanta-Häme

Lapinlahden Lintujen jäähyväiskiertue starttaa Verkatehtaalta

 

Maamme legendaarisimpiin yhtyeisiin lukeutuva Lapinlahden Linnut lähtee jäähyväiskiertueelle ensi keväänä. Maaliskuun alussa pidettävä No niin, viimeisetkin! -jäähyväiskiertue alkaa 7. maaliskuuta Hämeenlinnan Verkatehtaalta ja päättyy 17.3. Lahteen. Liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

Lapinlahden Linnut on kiertänyt Suomea jo lähes 30 vuoden ajan. Yhtye perustettiin keväällä 1983 ja on sittemmin tehnyt yli 2 000 keikkaa, 14 albumia, lukuisia kokoomalevyjä ja viisi tv-sarjaa. Radio-ohjelmia ovat olleet mm. Radio Cityn ensimmäinen sketsisarja Radio Top One sekä Radio Mafiassa 1999–2000 Norpan show’ssa kuultu Tieteellinen tutkimus -projekti.

– Kaikki hyvä päättyy aikanaan, ja nyt on meidän aikamme laittaa pillit pussiin kiertueiden osalta. Näihin 30 vuoteen mahtuu uskomaton määrä hienoja muistoja ja on mahtavaa päästä porukan kanssa vielä viimeisen kerran näin isosti tien päälle, Linnut toteavat.

– Lapinlahden Linnut tulee olemaan aina osa meitä, vaikka yhteinen kiertuetaipaleemme nyt päättyykin. Kaikkea on tapahtunut ja kaikessa olemme saaneet olla mukana aina Lipputangon nupista Köyhän taivaaseen ja Tavalliseen Jörndonneriin. Odotamme innolla mutta haikeudella jäähyväiskiertuettamme ja toivotamme sinne kaikki fanimme tervetulleeksi meitä vielä kerran katsomaan, Linnut sanovat kuin yhdestä suusta.

Lapinlahden linnuissa esiintyvät Timo Eränkö, Matti Jaaranen, Mikko Kivinen, Hannu Lemola, Tapio Liinoja, Jussi Liski, Veli-Pekka Oinonen ja Markku Toikka. (HäSa)

 

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic