Kanta-Häme

Hillolla vai mantelimassalla? – Näin tuunataan laskiaispulla

Hämeen Sanomien lukijat tarttuivat haasteeseen ja kertoivat tuunausvinkkejään. Paikallisissa leipomoissa ja konditorioissa luotetaan pitkälti perinteisen laskiaispullan voimaan, mutta villejä kokeilujakin on tarjolla.

Hämeen Sanomien lukijat tarttuivat haasteeseen ja kertoivat tuunausvinkkejään. Paikallisissa leipomoissa ja konditorioissa luotetaan pitkälti perinteisen laskiaispullan voimaan, mutta villejä kokeilujakin on tarjolla.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.