Kanta-Häme

Lasten lasikilpailu Soda Shopissa

Lasistudio Soda Shopissa avautuu viikonloppuna lasistudion ensimmäinen näyttely Ilon juhlat.

Kaikki näyttelyesineet ovat juuri vapautuneet Suomen käsityön museosta. Esineet ovat Soda Shopin lasinpuhaltajien Marjut Nummisen ja Aino Vilppaan suunnittelemia ja toteuttamia.

Vilppaan suositut lasiset Love Muffinit ovat nyt myös ensi kertaa esillä galleriassa. Nummisen pirskahtelevat lasidrinkit tekevät seuraa muffinsseille.

Lasiteosten lisäksi galleriassa on esillä ja myynnissä Harald Christoph Doblingerin puulle siirrettyjä valokuvateoksia Hämeenlinnasta.

Myymälä-galleriassa tulee jatkossa avautumaan uusi näyttelykokonaisuus muutaman kuukauden välein.

Soda Shop järjestää alle 15-vuotiaille lapsille lasisuunnittelukilpailun, joka kantaa nimeä Lintuja, kaloja ja kukkia. Tuleva viikonloppu on toinen mahdollinen tilaisuus ottaa osaa suunnittelukilpailuun.

Ideana on suunnitella ja toteuttaa piirtämällä lasilintu, lasikala tai lasikukka. Jokainen osallistuja saa ottaa osaa 1-2 suunnitelmalla. Kesäkuussa yleisö saa äänestää kaikista piirroksista parhaat suunnitelmat.

Piirrokset ovat esillä kesäkuun loppuun asti liikkeessä. Lasinpuhaltajat toteuttavat parhaat työt yleisön edessä heinä-elokuussa 2015. Valmiit työt huutokaupataan, ja tuotto lahjoitetaan MLL:n Hämeenlinnan yhdistykselle. HÄSA

Päivän lehti

9.4.2020