fbpx
Kanta-Häme

Lasten lasiteokset suljetussa huutokaupassa

Lasistudio Soda Shop Design julisti keväällä lasten lasisuunnittelukilpailun, johon saivat ottaa osaa kaikki alle 15-vuotiaat. Aiheena oli Lintu – kala ja kukka.

Osallistujapiirroksia tuli kaikkiaan viitisenkymmentä, osa hiukan aiheen ulkopuoleltakin. Näistä töistä yleisö sai äänestää 12 suosikkiaan, jotka toteutettiin lasista.

Soda Shopin lasinpuhaltajat Marjut Numminen ja Aino Vilpas loihtivat lasten piirustusten ideoiden pohjalta lasitaideteoksia kolmena peräkkäisenä elokuun sunnuntaina. Lasinpuhaltajat kiittelevät mielikuvituksellisuutta ja värien käyttöä lasten piirroksissa.

Nyt Lasten lasisuunnittelukilpailu 2015 -näyttely on esillä Soda Shop Designin lasistudiolla Aulangontie 1:n Makasiinilla sunnuntaihin 27.9. asti.

Näyttelyssä on esillä Jasper Tuomisen, Elanor Carpelanin (2 voittajatyötä), Maija Mäen (2 voittajatyötä), Sara Stoltin, Annika Mannisen, Rasmus Lappalaisen, Vera Mattilan, Niko Hirvenlahden, Iiro Stoltin ja Kasimir Stoltin suunnitelmien pohjalta valmistettuja teoksia.

Kaikki teokset ovat myynnissä.

Myynnin tuotto menee suoraan Mannerheimin lastensuojeluliiton Hämeenlinnan osastolle. Heillä on toimintaa alle kouluikäisille lapsille sekä ennaltaehkäisevää matalan kynnyksen kerho-, perhekahvila- ja vertaisryhmätoimintaa.

Lasiteokset myydään suljetulla korkeimman tarjouksen huutokaupalla. Oman tarjouksen voi jättää Soda Shopin lasinpuhallusstudioon.

Teoksiin voi tutustua myös netissä. Linkki löytyy osoitteesta www.sodashopdesign.fi. Tarjouksen antamiseen sähköisesti löytyy reitti samasta osoitteesta.

Jokaisen teoksen lähtöhinta on 50 euroa. Teoksiin käytetty työnmäärä ja materiaalikustannukset ovat moninkertaiset. Tarjouksia voi jättää sunnuntaihin 27.9. asti.

Menot