Kanta-Häme

Lasten liikunnan tuki tarjoaa liikuntapassilla urheilua joka päivä

Lasten liikunnan tuki on keksinyt kesälomaa viettäville lapsille uutta tekemistä. Yhdistys on lanseerannut kesäkuuksi liikuntapassin. Lukujärjestyksessä on monia lajeja, joiden harjoituksiin voi mennä oman aikataulun mukaan.

– Idea lähti liikkuva koulu -hankkeesta, kun kartoitimme vapaita liikuntatiloja., kertoo toiminnanjohtaja Juha Liedes.

Osallistuminen on haluttu tehdä helpoksi. Passin ostaja pääsee tunnille kuin tunnille näyttämällä passiaan. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.

Ensimmäinen toimintapäivä on maanantaina. Lajeja on monia ja niissä on huomioitu lasten toiveet sekä ohjaajien erityistaidot. Tarjolla on muun muassa parkouria, cheerleadingia, säbää ja sirkusta. Tunteja järjestetään paitsi kantakaupungissa Elenia-areenalla ja Poltinahon salibandyhallissa myös koulujen kentillä. IIttalassa, Eteläisissä, Alvettulassa on myös tunteja.

– Emme järjestäjä lajeja, joissa paikallisilla seuroilla on paljon omaa toimintaa.

Tähän mennessä passeja ovat lähinnä ostaneet yritykset henkilökunnalleen tai hyväntekeväisyyteen. Liedes on tyytyväinen, jos passeja menee 200.

Lasten liikunnan tuki on järjestänyt lapsille kesätoimintaa jo 22 vuotta. Liedes on innoissaan uudesta kokeilusta. Hän toivoo, että passin ostajat oikeasti hyödyntäisivät korttia ja kävisivät mahdollisimman paljon tunneilla. HÄSA

Mainos