Kanta-Häme

Legendary Shack Shakers rokkaa tänään Aulangolla

Hämeenlinnassa Aulanko-areenalla saatetaan vetää tänä iltana vuoden kovin roots-keikka, kun lauteille nousee toista kertaa Suomessa rokkaava yhdysvaltalainen Legendary Shack Shakers.

Countrya, bluesia, rockabillya ja jopa punkin villiä energiaa yhdistelevän bändin monipuolisessa soundissa on kuultavissa kaikuja niin Kentuckyn bluegrass-perinteestä, delta-bluesista ja syvän etelän hämärien suistoalueiden rytmeistä. 

Bändi on esiintynyt niin Reverend Horton Heatin, Rancidin, Hank Williams III:n kuin Robert Plantinkin kanssa. Yhtyeen musiikkia on kuultu myös True Blood -televisiosarjassa.

Toisena ulkomaisena esiintyjänä on brittiläinen The Deltas, jonka ura alkoi jo 80-luvulla. Deltas on ollut aina sekä rockabilly että psychobillyväen suosikki, jonka soitannossa kuuluvat vahvat mieltymykset myös bluesiin. Viimeksi yhtye on keikkaillut Suomessa 1990-luvulla.

Tawastia Stompin kattausta täydentävät lisäksi kolme kovaa kotimaista: RelaxTrio, The Rockin’ 8-Balls ja Johnny Blue & The Rhythm Drivers.  HäSa

Päivän lehti

1.6.2020