Kanta-Häme

Leirielämästä saa kipinää ensi kesänä

Leirinuotioita, seikkailuja, askartelua, uusia ystäviä, jännitystä, rauhoittumista, hartaita hetkiä, riemukasta menoa, kilpailuja, telttaelämää ja paljon muuta on tarjolla Kipinä-suurleirillä ensi kesänä.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta osallistuu 22.–27.7. järjestettävälle leirille. Leirille ovat tervetulleita kaikki 10 vuotta täyttäneet tytöt ja pojat. Leirille voi osallistua myös koko perhe.

Leiripaikka on maankuulu, luonnonkaunis Partaharjun toimintakeskus männikkömetsän keskellä Pieksämäellä. Kipinä on jo 17. Partaharjulla järjestettävä suurleiri.

Harjoitusleiri Syöksynsuussa

Telttaleiri rakennetaan Salvosjärven rannoille kuudeksi eri ”kyläksi”. Kylistä löytyvät keittiö- ja ruokailukatokset, wc-tilat ja telttasaunat. Leirikeskuksen alueella on myös lämminvesisuihkut ja wc:t leiriläisten käyttöön.

Hartaushetkiä vietetään Ristikiven kirkossa, joka on maailman korkein kirkko, kattonaan taivas. Kansainvälistä väriä ja vauhtia leirille tuovat tytöt ja pojat useista eri maista.

Seurakunta tukee leirille osallistumista. Osallistujille järjestetään myös yhden yön harjoitusleiri Syöksynsuun leirikeskuksessa 17.–18.6. Seurakunnalla on yöpymistä varten telttoja, mutta omankin teltan voi ottaa mukaan.

Ilmoittautua voi 15.4. saakka seurakunnan nettisivuilla: www.hämeenlinnanseurakunnat.fi/ilmoittaudu (HäSa)

Päivän lehti

1.4.2020