Kanta-Häme

Lidl vastaa yleisön huutoon – Se ottaa nallesipsit pysyvästi valikoimaansa

Lidl tuo somessa runsaasti huomiota niittäneet nallesipsit pysyvästi kaikkiin myymälöihinsä ympäri Suomen. Nallesipsit ovat valikoimissa torstaista 31.10. lähtien.

Teddy’s hit -sipsejä on aiemmin myyty kampanjatuotteena rajoitetun ajan. Viimeksi sipsejä on ollut myynnissä syyskuussa. Tuolloin Lidlille sateli toiveita perunalastujen tuomisesta valikoimaan pysyvästi.

– Tänä vuonna sipsit ovat olleet myynnissä kahdesti, ja kumpikin erä myytiin loppuun ennätysnopeasti. Saimme myös liudan asiakaspalautteita, joissa sipsien toivottiin löytyvän myynnistä ympäri vuoden. Haluamme vastata asiakkaidemme toiveisiin, ja siksi nallesipsit palaavat hyllyillemme pysyvästi, kertoo Lidlin ostopäällikkö Hannes Herbst.

Erikoinen someilmiö

Sipsit ovat nousseet ilmiöksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa sipsien ympärille on noussut melkoinen hurmos. Keskustelu sai alkunsa keväällä, kun kotkalainen raskaana ollut nainen bongasi sairaalassa ollessaan tiedon, että Lidl tuo myyntiin rajoitetun erän hänen lapsuutensa suosikkiherkkua.

Tästä alkoi vilkas keskustelu useilla foorumeilla, joissa jaettiin makumuistoja ja tietoja siitä, mistä Lidlin myymälästä sipsejä oli vielä saatavilla. Monelle nallen naaman muotoiset perunalastut ovat pala lapsuutta, ja sipsit vievätkin makumatkalle nuoruusvuosiin. Nallesipsejä myytiin Lidlissä 2000-luvun alkuvuosina.

– Sipsien maku on monen mielestä täysin uniikki, eikä vastaavaa perunalastua ole. Uskon, että asiakkaat ottavat legendan paluun vastaan riemuiten, Herbst hymyilee.