Kanta-Häme

Liikenteessä päihtyneitä kuljettajia

Keskiviikkoaamuna poliisi pysäytti keskustassa henkilöauton, jota kuljetti 25-vuotias ajokiellossa oleva mies. Hän oli jäänyt kiinni kaksi kertaa aiemmin kortitta ajosta vuoden sisällä. Mies puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatestin mukaan hän oli huumausaineiden vaikutuksen alainen.

Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Keskiviikkona iltapäivällä Hätilässä poliisi pysäytti henkilöauton, jota kuljettanut 40-vuotias mies puhalsi rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt kiinni kolme kertaa kortitta ajosta aikaisemmin vuoden aikana.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Niin ikään iltapäivällä Lahden valtatiellä Lammilla poliisin liikenneratsiaan ajoi 30-vuotias nainen henkilöautolla, johon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Nainen puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatestin mukaan hän oli huumausaineen vaikutuksen alainen. Hän oli ennestään ajokiellossa ja jäänyt kiinni seitsemän kertaa aikaisemmin vuoden sisällä kortitta ajosta. Autoon kuulumattomat rekisterikilvet oli ilmoitettu anastetuksi.

Nainen vietiin verikokeeseen ja vapautettiin sen jälkeen. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Keskiviikkoiltana Tervakoskella poliisi pysäytti henkilöauton, jota kuljettanut 50-vuotias mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Ajo-oikeutta hänellä ei ole ollut vuoden 1988 jälkeen. Hän oli jäänyt kiinni kaksi kertaa aiemmin kortitta ajosta vuoden sisällä.

Verikokeen jälkeen mies vapautettiin. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

 

Menot