fbpx
Kanta-Häme Hausjärvi

Uimakouluja ja liikuntakerhoja alakouluikäisille alkamassa Hausjärvellä

Uimakoulu järjestetään tänäkin kesänä muun muassa Hausjärven Ryttylässä Kolmilammilla, kertoo iikuntasihteeri Jari Kovanen (kesk.). Arkistokuva: Susanna Kinnari

Liikuntatoimi järjestää Hausjärvellä tänäkin kesänä maksullisia liikuntakerhoja 6–10-vuotiaille lapsille eri puolilla kuntaa.

Kerhoja pidetään kesäkuun 1. päivästä alkaen aina juhannukseen saakka ja tenniskerhoja kahden viikon ajan kesäkuun alusta alkaen. Uimakoulut puolestaan alkavat heti juhannuksen jälkeen.

Liikuntakerhoja, joissa liikutaan monipuolisesti ja pelaillaan kaikenlaisia pelejä, pidetään maanantaista perjantaihin kello 10–11.45 Hikiän, Oitin ja Ryttylän urheilukentillä.

Palloilukerhoja puolestaan järjestetään samoilla kentillä maanantaista perjantaihin kello 12.15-14, ja niissä pelataan kaikenlaisia pallopelejä, mutta pääosin jalkapalloa.

Oitissa yläkoulun kaukalossa pidetään alkeisryhmän tenniskouluja 9–12-vuotiaille 1.–5.6. kello 10–11.30 ja 6–8-vuotiaille kello 12–13.30. Seuraavalla viikolla on vuorossa jatkoryhmät samoin ajoin ja ikäryhmin. Lainamailoja on saatavissa rajoitetusti.

Uimakouluja pidetään Oitissa Puujoella ja Ryttylässä Kolmilammilla maanantaista perjantaihin.

Oitin uimakoulu alkaa 22.6. kello 11 ja Ryttylässä samana päivänä kello 13.45. Uimataidottomille tai alle 10 metriä uiville tarkoitettu uimakoulu kestää kaksi viikkoa, ja merkkisuoritukset tehdään toisella viikolla. Uimakouluun voivat ilmoittautua 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Aiempina vuosina uimataitoisille pidettyä jatkoryhmää ei tänä vuonna järjestetä.

Osallistujien kannattaa varata mukaan pientä evästä, juotavaa sekä sopivat asusteet sään mukaan.

Tarkempi ohjelma on jaettu koulujen kautta koteihin, ja se löytyy myös kunnan kotisivuilta.

Lisätietoja: liikuntatoimistosta numerosta 040 3306780 tai jari.kovanen@hausjarvi.fi

Menot