Kanta-Häme

Linnassa tarjottiin hämeenlinnalaisen konditorian kakkua

Itsenäisyyspäivän juhlissa oli tarjolla juhlavieraille hämeenlinnalaisen Konditoria R. Kokon Ellen Svinhufvud -kakkua.

Eri puolilla linnaa on noutopöytiä, joissa on tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja sekä boolia, viinejä ja olutta. Kaikkiaan linnassa tarjoillaan yli 16 000 suolaista ja noin 6500 makeaa suupalaa.

Ruokaa on varattu noin 300–350 grammaa kutsuvierasta kohden.

Näitä herkkuja Linnan juhlissa nautitaan:
 

Mäti-kalavoileipäkakkua
Savuporovoileipäkakkua
Vorschmack-kakkusia
Mätivohvelipikareita
Lohi-ruispiirasta
Muikku-ruispiirasta
Hauki-ruissipsejä
Kinkku-perunarieskakääryleitä
Saunapalvilammasmakkaroita
Metsäsienivohvelipikareita
Nyhtökaura-suppilovahvero-ohukaisia
Nauris- ja porkkanapiirakoita
Punajuuri-keltajuuriterriiniä
Kotimaisia pienjuustoloiden juustoja
Vadelmakermakakkua
Ellen Svinhufvud -kakkua
Tyrnituorejuustokakkua
Mustikkakukkoa
Lusikkaleipiä
Ruispiparkakkuja
Suklaa, mokka- ja nougattryffeleitä
Vadelma-, päärynä- ja ananasmarmeladia
Reilun kaupan luomukahvia ja -teetä
Linnan perinteistä boolia
Puna- ja valkoviiniä
Karpalolimonadia
Pienpanimo-olutta
Vettä