Kanta-Häme Loimaa

Loimaalla arvuutellaan jälleen: Kuka nappasi tällä kertaa jättipotin? 34,9 miljoonan Eurojackpot-voitto Saviseudulle

Myyjä Satu Koivistolla oli kiireinen lauantaipäivä Loimaan K-Citymarketissa. Päivän kysymys oli selviö: kenelle miljoonat menivät tällä kertaa.

Suomi sai perjantaina uuden Eurojackpot-miljonäärin. Perjantai-iltana arvotun voittorivin arvo oli huimaavat 34,9 miljoonaa euroa.

Tuorein miljonääri oli pelannut voittorivinsä Loimaan K-Citymarketissa, kerrotaan Veikkauksen tiedotteessa. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten voitto pitää lunastaa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingin Pohjois-Haagasta.

– Jättimäiset onnittelut Varsinais-Suomeen! Loimaa tuntuu nousseen todelliseksi Suomen Eurojackpot-pääkaupungiksi. Helmikuussa 2018 sinne osui 90 miljoonan euron täysosuma ja nyt sitten tämä 34,9 miljoonaa. Silloin rivi oli jätetty Prismassa ja nyt ihan siinä vieressä olevassa Citymarketissa. Melkoinen Eurojackpot-keskittymä, hehkuttaa Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa.

Kaikki haluavat spekuloida

Loimaan K-Citymarketin lauantaita leimasivat päivittelyt, spekuloinnit ja suoranainen ilakointi.

– On ollut hulinaa. Ihmiset ovat iloisia ja jännittyneitä. Kaikki haluavat spekuloida, kuka voitti tällä kertaa, myyjä Tuija Varjus Loimaan K-Citymarketista kuvaili.

Myös myyjilllä on käynnissä omat arvuuttelunsa siitä, kuka voittolapun mahtoi myydä.

– En tiedä, saadaanko sitä koskaan selville, Varjus toteaa.

Varjus arveli, että jättipottia juhlitaan Citymarketissa lähiaikoina ainakin kakkutarjoilulla.

Löytyykö voittaja nyt kivuttomasti?

Edellinen Loimaalla pelattu täysosuma synnytti todellisen mysteerin, kun voittajat pysyttelivät piilosilla kolmisen kuukautta. Lopulta megapotti kuitenkin lunastettiin Veikkauksen pääkonttorilta.

– Voitto pitää lunastaa vuoden sisällä arvontapäivästä, joten onhan tässä tuoreella voittajalla aikaa. Toivon mukaan kuponki on hänellä visusti tallessa, sillä onhan se aivan käsittämättömän arvokas palanen paperia, Auremaa sanoo.

Voittaja saa rahansa tililleen karenssiajan jälkeen. Se päättyy kolmen viikon päästä arvontapäivästä.

– Kupongin voi tosin halutessaan tuoda tänne meille ja hoitaa asiaan kuuluvat toimenpiteet jo ensi viikolla. Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja sopia yksityiskohdista, Auremaa kertoo.

Kymmenenneksi suurin voitto

Loimaan edellinen 90 miljoonan euron Eurojackpot-voitto on edelleen kaikkien aikojen toiseksi suurin Suomeen osunut voittopotti. Edellä on vain Siilinjärvelle osunut 92 miljoonan euron voitto Eurojackpot-kierroksella 34/2019.

Tuore 34,9 miljoonan voitto menee tilastoissa kymmenenneksi.

 

Lisätty klo 16.25 kuva ja kommentit Loimaan K-Citymarketista.

Päivän lehti

24.9.2020

Fingerpori

comic