Kanta-Häme

Lopelle liki 70 000 euroa raha-automaattipelistä

Tavallinen tiistaiaamu muuttui Lopella epätavalliseksi, kun miespelaaja nappasi ray.fi:n Kulta-Jaska-pelistä liki 70 000 euron voiton tiistaina.

– Yllätyin. Tuli pieni tärinä päälle. Nyt on ihan hyvä fiilis – iloinen ja onnellinen. En kyllä tiedä vielä, mitä voittorahoilla teen. Aion kuitenkin pitää jalat maassa, eikä tämä voitto todennäköisesti muuta suunnitelmiani tälle vuodelle, voittaja kertoo.

Mies on kertonut voitostaan lähipiirilleen, joka on ollut onnellinen hänen puolestaan. Sen laajemmalle hän ei aio voitostaan kertoa.

Yli 2,2 miljoonaa euroa Kanta-Hämeeseen

Raha-automaattiyhdistyksen koko liikevoitto käytetään sosiaali- ja terveysjärjestöjen sekä sotiemme veteraanien tukemiseen.

Kanta-Hämeen maakunnan alueelle myönnettiin avustusta yhteensä 2 212 371 euroa vuodelle 2015. Tukea saavat esimerkiksi Kanta-Hämeen muistiyhdistys ry muistisairauksien asiantuntija- ja tukikeskuksen toimintaan 166 000 euroa, Hyvinkään seudun mielenterveysseura ry kriisikeskuksen toimintaan 151 000 euroa ja Hämeenlinnan seudun omaishoitajat omaishoitoperheiden jaksamisen tukemiseen lähialuetoimintana 110 000 euroa. (HäSa)

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic