Kanta-Häme

Löytyisikö heistä Vuoden vapaaehtoinen?

Vuoden vapaaehtoinen -yleisöäänestys on käynnistynyt.

Kilpailussa on ehdolla 82 henkilöä yhteensä 37:ltä paikkakunnalta. Voittaja palkitaan Vapaaehtoistoiminnan messuilla Vapaaehtoisten päivänä 3.12. Helsingissä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Äänestys käynnistyi 1.10. ja äänestää voi kuun loppuun saakka kampanjan verkkosivuilla. Äänestyksen päätyttyä arvovaltainen raati valitsee palkittavan kymmenen eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukosta.

Järjestyksessään kolmannessa Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa haetaan henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. 

Hän voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa.

– Suomessa tehdään enemmän vapaaehtoistyötä ja annetaan enemmän vertaistukea kuin useimmissa muissa maailman valtioissa. Vapaaehtoisena tehty työ on edelleen aliarvostettua ja sen merkitys niin tekijälle, vapaaehtoistyön kohteelle kuin koko yhteiskunnalle on monilta osin tunnistamatta.

Vuoden vapaaehtoinen -palkinto luotiin lisäämään vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä ja arvostusta, kertoo Kansalaisareenan toiminnanjohtaja Anitta Raitanen. HÄSA

Ehdokkaiden esittelyt ja äänestys
www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen 
 

Paikallisia ehdokkaita:

Päivän lehti

18.2.2020