fbpx
Kanta-Häme Hämeenlinna

Lukuvinkit: Tilaaja, luitko jo nämä?

Näin vanhuksia vedätetään verkossa: Romanssihuijareita jahtaava Tuula Visa ja Satu Taiveaho kertovat

Huijauksia, petoksia ja taloudellista hyväksikäyttöä löytyy nykyään laidasta laitaan, kertoo Suvanto ry:n toiminnanjohtaja Satu Taiveaho. Romanssihuijareita jahtaava Tuula Visa: ”Valitettavasti vanhukset uskovat kaiken, mitä netissä ja Facebookissa kirjoitetaan.”

 

 

Suomalainen turvallisuusasiantuntija: Hongkongissa pahin on vielä edessä – Voimaa ja väkivaltaa ei säästellä

Miljoonakaupungissa työskentelevää turvallisuusasiantuntijaa Totti Karpelaa huolestuttaa, että Hongkongin mellakoissa on alettu käyttää työkaluina länsimaalaisia.

Turvallisuuskouluttaja Totti Karpela on asunut jo pitkään Hongkongissa osan ajastaan. Kuva: Teija Laurinolli

 

Pakina: Säästettäisiin edes lapset aktiivisuushömpötykseltä

Kaikkien asioiden mittaaminen sopii hyvin nykyiseen hektiseen elämänmenoon. Jos ei ole dataa, ei ole mitään, ei näköjään enää edes pikkulasten liikunnan riemua, kirjoittaa Rauno Lahti kolumnissaan.

Kuva: Pekka Rautiainen

 

 

Ilmaisia influenssarokotteita annetaan riskiryhmille Hämeenlinnassa marraskuun viimeisellä viikolla

Terveysasemilla rokotuksia annetaan kahtena tai kolmena arkipäivänä kuluvan viikon aikana. Viipurintien keskusneuvolassa rokotuksia annetaan maanantaista lauantaihin. Tarkemmat ajat, jolloin rokotuksia annetaan, löydät tästä linkistä Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

Matkustajien kannattaa ennen matkaa tarkistaa oma rokotussuojansa. Tarkistus tulisi tehdä vähintään kuukausi ennen matkaa.
Kuva: Sascha Steinbach

Menot