fbpx
Kanta-Häme Hämeenlinna

Luomun käyttö ei ole enää kiinni ainakaan reseptien puutteesta – Hamk oli mukana kehittämässä vinkkejä ammattikeittiöille

Tuoreita, kotimaisia luomujuureksia ja -vihanneksia ei juurikaan ole ollut saatavilla ammattikeittiökäyttöön sopivassa pakkauskoossa. Kuva: Pekka Rautiainen

Hämeen ammattikorkeakoulu on ollut mukana tuottamassa luomureseptejä ammattikeittiöihin. – Luomuruoka on paitsi hyvän makuista ja ravitsemuksellisesti laadukasta, myös ympäristön kannalta kestävää. Toimiakseen koko ketju vaatii kuitenkin valintoja ja sitoutumista, sekä paljon paikallista ja alueellista yhteistyötä, sanoo projektipäällikkö Annika Michelson Hämeen ammattikorkeakoulusta. Luomureseptit ovat osa Luomussa vara parempi –hanketta, jota toteuttaa Hämeen ammattikorkeakoulu yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen, Pro...

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot