Kanta-Häme Janakkala

Maailmallakin mainetta niittänyt stunt-taituri Arttu Stenberg mukana Janakkalan Elopärinöissä - Illan päätteeksi esiintyy Petri Nygård

Tapahtumassa on luvassa moottorin pärinää ja paikallisia artisteja. Lehdon Liikenne ajaa vuoroja Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta.
Elopärinät on hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja Janakkalan Nuorison Tuki ry:n toimintaan. Yhdistys pyörittää Janakkalassa suosittua nuorten mopopajatoimintaa. Kuva: Petri Hakamäki.

Janakkalan Nuorison Tuki ry järjestää lauantaina 1. elokuuta kaikkien moottoriajoneuvojen ystäville Elopärinät Janakkalan Turengissa.

Tapahtumassa tarjoillaan ajonäytöksiä, stuntteja, musiikkia ja luvassa on myös rompetori ja peräkonttikirppis.

Elopärinöissä esittäytyvät muun muassa Hämeen Mobilistit, Kantamotoristit, Tervakosken Moottorikerho ja Turengin Autourheilukerho.

Riihimäkeläislähtöinen Arttu Stenberg esittää moottoripyörällä kolme stunt-näytöstä.

– Stenberg on nuori lahjakkuus ja maailmanlaajuisesti tunnettu. Hän tekee temppuja, joita harva maailmassa tekee, kertoo tapahtuman puuhamies ja Janakkalan Nuorison Tuki ry:n sihteeri Petri Hakamäki.

Paikallisia artisteja

Tapahtumassa esiintyy useita paikallisia artisteja: Paradise City Boys, Juice Duo, Aatuadolf, Laiska Leppone & Kari Tiilikainen ja Herra Vuoret.

– Paikallisartistit ovat lähteneet toimintaamme mukaan, mikä on meille iso ilo ja kunnia. Saamme nostettua myös heitä esille.

Illan päättää rap-artisti Petri Nygård.

Tapahtumaan pääsee Riihimäeltä ja Hämeenlinnassa bussikuljetuksilla.

Lehdon Liikenne ajaa kaksi vuoroa Riihimäeltä kiertäen Tervakosken ja Leppäkosken kautta sekä kolme vuoroa Hämeenlinnasta.

Tapahtumalla kerätään varoja Janakkalan Nuorison Tuki ry:n toimintaan.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät Janakkalan Nuorison Tuki ry: n kotisivuilta www.jantu.fi

Elopärinät Janakkalan Turengissa 1.8. kello 8.00 alkaen osoitteessa Kuumolantie 6.

Päivän lehti

9.8.2020