fbpx
Kanta-Häme

Maajussin ja morsiamen tiet erosivat

Maajussille morsian -sarjasta tunnetuksi tulleet ja siinä toisensa löytäneet janakkalalainen Mikko Ylöstalo ja helsinkiläinen Jaana Matero ovat eronneet.

Hämeen Sanomien puhelimitse tavoittama Mikko Ylöstalo on vaitonainen eron syistä.

– Meillä on diili Jaanan kanssa, ettemme kommentoi asiaa. Toivottavasti ymmärrätte. Täytyy olla herrasmies. Tämä oli kova paikka mulle ja ehkä vielä kovempi hänelle, Ylöstalo vastaa.

Erosta uutisoi ensimmäisenä MTV verkkosivuillaan.

– Tämä oli kahden fiksun ihmisen keskustelun tulos, että ei kannata jatkaa yhdessä tästä eteenpäin. Jaana vei tavaransa pois viikonloppuna, Ylöstalo kertoo MTV:n haastattelussa.

Maajussille morsian -sarja on MTV:n sarja. Ylöstalo on lisäksi tähtenä MTV Katsomon Pisnesmies Mikko -nettisarjassa, jossa myös seurattiin parin romanssin kehittymistä.

Pari hehkutti yhdessä rakkauttaan vielä tänä kesänä Hämeen Sanomissa (17.6.). Ylöstalo avautui suhteesta jo aiemmin (HäSa 1.6.).

– Sanotaanko näin, että tykkään olla sen naisen kanssa. Aika vahvaa ihastumista se oli ensisilmäyksellä. Kun Jaana ekan kerran käveli mun eteen, hän taisi jo siinä kohtaa viedä Mikko-pojalta jalat alta, Ylöstalo totesi tuolloin.

Mikko Ylöstalo on toimitusjohtajana perustamassaan Haapaniemen Koneasema oy:ssä. Jaana Matero puolestaan työskentelee sairaanhoitajana HUS:n Lastenklinikalla. HÄSA

Menot