Kanta-Häme

Martti Paloheimosta Kesäkonserttien puheenjohtaja

Martti Paloheimo on valittu Riihimäen Kesäkonserttien uudeksi puheenjohtajaksi. Paloheimoa edelsi Pertti Isokangas, joka toimi puheenjohtajana vuodesta 2010.

Lopella asuva Martti Paloheimo (1963) on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskentelee sijoitusyhtiö H. G. Paloheimo Oy:n toimitusjohtajana. Hän toimii myös muutamissa kulttuuria sekä maanpuolustusta edistävissä säätiöissä sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Lisäksi Martti Paloheimo on aktiivinen musiikin harrastajana ja kuorolaulumies.

 – Otan tämän uuden tehtävän innolla vastaan, sillä Riihimäen Kesäkonsertit on koko maan mittakaavassa yksi merkittävimmistä musiikkifestivaaleista, sanoo Paloheimo.

 Paloheimo-yhtiöt ja -säätiö ovat olleet tukemassa Riihimäen Kesäkonsertteja koko festivaalin 35-vuotisen toiminnan ajan.

Varaslähtö Kesäkonsertteihin otetaan äitienpäivän aattona 7. toukokuuta lasimuseossa pidettävällä konsertilla, jossa estradille nousee riihimäkeläislähtöinen baritoni Tommi Hakala sekä pianisti Kristian Attila.

Varsinainen konserttiviikko on tiistaista sunnuntaihin 7.6.–12.6. Kaikkiaan Riihimäellä on tarjolla yhdeksän maksullista esitystä ja kahdeksan ilmaiskonserttia.

– Konserttien lipunmyynti on hyvässä vauhdissa ja juuri avautuivat myös juhlavuotemme kunniaksi uudet nettisivut, kertoo Riihimäen Kesäkonserttien toiminnanjohtaja Charlotta Kivistö. HÄSA