Kanta-Häme

Matkahuollon saapumisilmoitukset jakoon aamun lehden mukana

Matkahuolto ja Jakeluyhtiö Suomi ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä verkosta tilattavien ja Matkahuollon kuljettamien pakettien saapumisilmoitukset jaetaan asiakkaille jo aamulla lehdenjaon yhteydessä.

Järjestelmää testataan aluksi neljän maakunnan eli Kanta- ja Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla maanantaista 23. toukokuuta alkaen.

Matkahuolto kuljettaa sekä kuluttajien että yritysten pakettilähetyksiä, ja lähettää paketin vastaanottajalle saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä.

Vaihtoehdoista kirjeitse saapuva ilmoitus on hitain ja käytössä vain silloin, kun Matkahuollolla ei syystä tai toisesta ole tiedossa vastaanottajan puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Kirjeellä ilmoitetaan kuitenkin edelleen tuhansien lähetysten saapumisesta joka kuukausi. Uudistus nopeuttaa nimenomaan näiden kirjeitse saapumisilmoituksen saavien paketin vastaanottajien asiointia.

– Kirjeenä saapuva ilmoitus jaetaan aamun lehtien kanssa samaan aikaan, jolloin useimmat vastaanottajat ehtivät saamaan sen ennen arkirutiineihin lähtöä, Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Erkki Vehman kertoo.

Jakelu-uudistus otetaan käyttöön ympäri Suomen vuoden 2016 aikana.

Kanta-Hämeessä jakelun hoitaa Hämeen Sanomien omistama Ilves Jakelu Oy. HäSa

Päivän lehti

3.7.2020