Kanta-Häme

Matkoja voi ladata verkossa

Uudessa verkkopalvelussa voi ladata Hämeenlinnan seudun Waltti-matkakortteja sekä tilata oman henkilökohtaisen matkakortin.

Verkkopalveluun luodaan käyttäjätunnus ja sinne tunnistaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Verkkopalvelusta ostetut liput siirtyvät asiakkaan matkakortille linja-autossa. Lippu on pääsääntöisesti ladattavissa linja-auton rahastuslaitteelta seuraavana aamuna, kun lippu on ostettu verkosta viimeistään kello 20 edellisenä iltana. Liput ovat ladattavissa 14 päivän ajan verkko-ostoksen tekemisestä. Palvelulinja Kyläpussien laitteille tiedon siirtymisessä voi olla muutaman päivän viive.

Verkkopalvelusta ostettu matkakortti toimitetaan postitse kotiin 1–2 viikossa. Verkkopalvelusta voi ostaa vain henkilökohtaisen matkakortin, eikä useamman henkilön käyttöön tarkoitettuja haltijakohtaisia matkakortteja.

Kaikkia matkakortteja voi ladata verkkopalvelussa, paitsi toisen asteen opiskelijoiden lippua. Kelan koulumatkatuen takia koulumatkatukilippu on edelleen ladattava joko palvelupiste Kastellissa tai linja-autossa.

Kausilippua ostaessaan asiakkaan on valittava oikea lipputyyppi ja haluamansa vyöhykkeet. Viranomainen voi tarkistaa jälkikäteen valitun lipputyypin. HÄSA

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic