Kanta-Häme Hämeenlinna

Mehiläinen perusti yli 25 hengitystieinfektioiden klinikkaa eri puolille Suomea - Myös Hämeenlinnaan

Terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja Mehiläinen on perustanut hengitystieinfektioklinikoita useisiin toimipisteisiin eri puolille Suomea, myös Hämeenlinnaan.
Terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja Mehiläinen on perustanut hengitystieinfektioklinikoita useisiin toimipisteisiin eri puolille Suomea, myös Hämeenlinnaan. Arkistokuva

Terveydenhuollon palveluiden yksityinen tuottaja Mehiläinen on perustanut hengitystieinfektioklinikoita useisiin toimipisteisiin eri puolille Suomea, myös Hämeenlinnaan. Mehiläinen on avannut lääkärikeskusten yhteyteen yli 25 hengitystieinfektioklinikkaa.

Klinikat palvelevat hengitystieinfektioista kärsiviä tilanteessa, jossa lääkärin tapaaminen on tarpeen. Klinikat toimivat lääkärikeskusten yhteydessä, mutta erillään muusta toiminnasta.

Samalla Mehiläinen keskittää koronapandemian ajaksi hengitystieinfektio-oireisten potilaiden hoitonsa uusille hengitystieinfektioklinikoille. Useimmilla klinikoilla voidaan ottaa kaikilta asiakasryhmiltä tarvittavat laboratorionäytteet, mukaan lukien koronavirustesti.

Mehiläisellä on Suomessa kaikkiaan yli 500 toimipistettä.