Kanta-Häme

Menestysjäätelö kasvaa pellolla – Kun härkäpapu korvaa kerman, syntyy Härtelöä

Opiskelijat kehittivät uutuustuotteen, joka kilpailee nyt Suomalainen menestysresepti -kisan voitosta TV5:llä.
Limen ja passionin yhdistelmä on raikkaan pirtsakka, josta itse pidän, kertoo Hilma Koskinen, joka maistattaa jäätelöä Hakolan marjatilan kahvilassa Tanttalassa. Kuva: Esko Tuovinen
Limen ja passionin yhdistelmä on raikkaan pirtsakka, josta itse pidän, kertoo Hilma Koskinen, joka maistattaa jäätelöä Hakolan marjatilan kahvilassa Tanttalassa. Kuvat: Esko Tuovinen

Tanttalasta kotoisin oleva Hilma Koskinen on yksi seitsemästä opiskelijasta, joiden käsissä syntyi Härtelö. Helsingin yliopiston elintarviketieteiden opiskelijat saivat reilu vuosi sitten tehtäväkseen kehittää uutuustuotteen erikoisruokavaliota noudattaville. – Meidän ryhmämme valitsi...

Opiskelijat kehittivät uutuustuotteen, joka kilpailee nyt Suomalainen menestysresepti -kisan voitosta TV5:llä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic