Kanta-Häme

Menoinfo: Flower Punch, Jane Kitto ja Piru Kange tänään Suistossa

Ruotsalainen, vuonna 2011 perustettu Flower Punch -yhtye tekee kolmen keikan kiertueen Suomessa ja aloittaa sen tänään torstaina Suistolta.
 
Bändi on perustettu 2011 Tukholmassa ja sai alkunsa laulaja-kitaristi PNA Anderssonin pitkään alitajunnassa muhineesta musiikista, jota hän vaali muutamilla esiintymisillä muiden yhtyeidensä eli Netherbirdin ja Kitton kiertueilla lämmittäjän roolissa. Nyt aika on miehen mukaan kypsä, bändille on löydetty omaa aikaa ja keikkakokoonpano hiottu kuntoon. Tässä ”semiakustista hindufolkkia ja stonesriffejä” yhdistävässä bändissä soittavat PNA:n lisäksi multi-instrumentalisti Tobias Jakobsson, rumpali J.B. Johansson sekä useampaan otteeseen Hämeenlinnassakin keikkaillut aussirokin ihmenainen, Jane Kitto bassossa ja taustalaulajana.
 
Lauteet vierailijalle lämmittää Lammilta kotoisin oleva Piru Kange, jonka äkkiväärää suomenkielistä progepunkkia ja laadukkaita sanoituksia tulviva debyyttialbumi julkaistiin viime vuoden keväällä. Piru Kange esittää Suistossa useita maistiaisia tulevalta kakkoslevyltään.
 
Flower Punch ja Piru Kange to 19.9. klo 21 Suistossa.