fbpx
Kanta-Häme

Menoinfo: Reilun kaupan kahvitaukoja Riihimäellä

Reilun kaupan viikolla 21.–27. lokakuuta eri puolilla Suomea järjestetään Reiluja kahvitaukoja.

Riihimäellä kaikille kahvinjuojille avoimet Reilut kahvitauot järjestetään ainakin tiistaina 22.10. ja lauantaina 26.10.

Tiistaina Reilun kahvikupin saa käteensä Kierrätyskeskuksessa ja taidemuseossa. Kierrätyskeskus tarjoaa kahvit reilun leivonnaisen kera kello 13.30–15. Samalla laitetaan myös kahvikuppi kiertoon, sillä käyttämänsä kupin saa viedä mukanaan.

Riihimäen taidemuseon Kulttuurikahveilla kello 15–17 on ilmainen sisäänpääsy museoon. Kahvia juodessa voi tutustua kahvikuppiaiheisiin maalauksiin ja vanhoihin kahvipannuihin.

Lauantaina 26.10. kello 11 alkaen Partiotapahtuman yhteydessä partiolaiset keittävät Reilut kahvit Granitin aukiolla.

Reilun kaupan viikolla Reiluja kahvitaukoja järjestetään myös työpaikoilla. Kahvitaukoja voi järjestää kuka tahansa ja ilmoittaa taukonsa Reilun kaupan viikon verkkopalveluun (http://www.reilunkaupanviikko.fi/reilun-kaupan-viikko/reilun-kaupan-viikko/), josta näkee, kuinka monta kuppia Reilun kaupan kahvia hörpitään viikon aikana.

Reilun kaupan viikolla muistutetaan Reilun kaupan olemassaolosta ja siitä, että jokainen voi vaikuttaa omilla ostosvalinnoillaan.

Riihimäki on ollut Reilun kaupan kaupunki vuodesta 2012 ja edistää kaupungissaan Reilua kauppaa ja tekee omissa hankinnoissaan eettisiä valintoja. (HäSa)

 

Menot