Kanta-Häme

Mies kaahasi poliisia pakoon lyhtypylvästä päin

Lauantaiaamuna kello kolmen jälkeen 25-vuotias mies ajeli poliisia karkuun Hattulassa. Hän oli humalassa, eikä heti totellut poliisin antamaa pysähtymiskäskyä.

Lopulta auto törmäsi valaisinpylvääseen. Sekä pylväs että auto vaurioituivat törmäyksessä.

Mies käyttäytyi aggressiivisesti poliisia kohtaan ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänet käytettiin sairaalassa verikokeessa. Törmäyksen takia myös lääkäri tarkasti hänet.

Miestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen vastustamisesta. Mies otettiin kiinni asian selvittämiseksi.

Perjantaina aamupäivällä taas Jokioisilla Valtatie 2:lla 30-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huomattavalla ylinopeudella. Poliisi mittasi auton nopeudeksi 137 km/h, rajoituksen ollessa 80 km/h. Mies oli selvin päin. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kyydissä miehellä oli kolme matkustajaa. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Forssassa perjantai-iltapäivällä poliisi tavoitti 30-vuotiaan miehen, jonka epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta ja autokin oli katsastamaton. (HäSa)

 

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic