fbpx
Kanta-Häme

Miksi Fresno laajentaa Lahteen?

Hämeenlinnassa useita ravintoloita omistava Resta Invest oy laajentaa toimintaansa Hämeenlinnan ulkopuolelle avaamalla uuden Fresno-ravintolan Lahteen. Yrityksen nykyisiä ravintoloita ovat Wanha Pankki, Fresno ja Linnanravintola Brahe.

Milloin Lahteen avataan uusi Fresnoravintola, Resta Investin toimitusjohtaja Outi Mertamo?

– Avaamme osoitteessa Aleksanterinkatu 1, ja avajaispäivänä on tällä tietoa 29. huhtikuuta.

Vielä viime syksynä suunnitelmissa ei ollut laajentua Hämeenlinnan ulkopuolelle, mistä innostus nyt tuli?

– Suunnitelmat muuttuvat koko ajan ja pitää tarttua tilaisuuteen. Löysimme meille hyvin sopivan tilan hyvällä sijainnilla.

Ovatko Resta Investin muut ravintolat laajentumassa muihin kaupunkeihin, tai onko Fresnosta kenties suunnitteilla suurempaakin ketjua?

– Tällä hetkellä muita laajennuksia ei ole tulossa. Pitkällä tähtäimellä voimme miettiä, mitä seuraavaksi, mutta nyt keskitymme tähän.

Miksi juuri Fresnoa lähdettiin viemään muualle?

– Fresno täytti nyt Hämeenlinnassa viisi vuotta, ja sen asiakasmäärät ja liikevaihto ovat kasvaneet koko toiminnan ajan. Se on osoittautunut toimivaksi konseptiksi, vaikka taloudellisesti ajat ovat olleet ravintola-alalle vaikeita.

Eroaako uusi Fresno Hämeenlinnan Fresnosta?

– Ruokalista tulee olemaan sama. Sisustuksesta tehdään hieman erilainen, sillä tilakin on erilainen. Toisaalta meillä on myös mahdollisuus ajantasaistaa ulkoasua uudessa ravintolassa. HÄSÄ

Korjattu luettelo Resta Invest oy:n omistamista ravintoloista. King´s Pubin omistaa nykyisin Maaret Korhosen Ritailan oy.

Menot