Kanta-Häme

Miksi Pelihuone Enter etsii sijoittajia?

Vanhojen videopelien ja -konsoleiden myyntiin erikoistunut hämeenlinnalainen Pelihuone Enter oy ilmoittaa Facebook-sivuillaan etsivänsä sijoittajia. Liikkeellä on kivijalkamyymälät Hämeenlinnassa ja Turussa sekä verkkokauppa.

Minkä tähden Pelihuone Enter etsii sijoittajia, yrittäjä ja pääomistaja Antti Koski?

– Nyt olisi tarkoitus ottaa seuraava harppaus ja päästä vanhoista kuvioista askel eteenpäin. Etsimme meidän yritykseemme sopivia sijoittajia, joita peliala kiinnostaa ja jotka tuo omaa panosta toimintaan mukaan.

– Emme aio ottaa uutta lainaa vanhan päälle. Olen valmis luopumaan osakkeistani, jotta saisimme uutta voimaa.

Tarkoituksenanne on siis laajentaa toimintaa?

– Kyllä, mutta haluamme saada yrityksen tasapainoiseksi ja hoitaa vanhat velat pois nopeasti, jotta saamme tavaran liikkeelle entistä nopeammin. Lisäksi aiomme kehittää verkkokauppaamme, jotta saamme sen toiminnan paremmaksi.

Onko Pelihuone Enterillä kassavaikeuksia?

– Totta kai pienyrittäjä joutuu temppuilemaan laskuilla, mutta sitä ei hoideta niin, että joku antaa sinulle tukun rahaa. Samassa tilanteessa ollaan muuten taas puolen vuoden tai vuoden päästä. Siksi haluamme hakea muutakin. Haluamme tehdä asiat suuremmin, mutta siihen emme tällä koneistolla vielä kykene.

Mikäli sijoittajia ei löydy, niin onko tulevaisuutenne vaakalaudalla?

– Pienyrittäjän tulevaisuus on aina tasapainoilua, mutta sitten menemme vaikeamman kautta.

– Kun pistin kaupan pystyyn, kuulin joka toiselta, että pelikauppa on kahden kuukauden päästä konkurssissa. Tässä sitä vieläkin ollaan kolmen vuoden jälkeen. Olemme jotain tehneet oikein. (HäSa)

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic