Kanta-Häme

Miksi Riihimäen messut lähtee Vantaan Myyrmäkeen?

Toukokuussa Riihimäen messut järjestää ensi kertaa Myyrmäen Urheilupuistossa Vantaalla Outdoor-messut. Messut esittelee kymmeniä harrastuksia ja erilaisia rentoutumis- ja virkistysmahdollisuuksia luonnossa.

Miksi Riihimäen Messut järjestää messut Vantaalla eikä Riihimäellä, Riihimäen messujen messupäällikkö Ninni Pulli?

Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla on tiheä väestöpohja ja ihmiset suuntautuvat ulkoiluun. Myyrmäen urheilupuisto on erinomainen paikka, jossa on sekä sisä- että ulkotilaa tapahtumaa varten.

Myyrmäen urheilupuistossa on hyvät puitteet luontoharrastuksiin keskittyvälle tapahtumalle. Sisätiloista käytössä ovat sekä Myyrmäki-halli että Energia-areena. Ulkotiloissa on osastojen lisäksi käytössä ISS- stadion, joka toimii harrastusnäytösten ohjelma-areenana.

Mistä idea Outdoormessu-tapahtumaan syntyi?

Riihimäen messut järjestää joka toinen vuosi kansainväliset erämessut. Outdoor on myös luontoon suuntautuva messutapahtuma, joka sopii meille erämessujen lomaan hyvin. Myyrmäkeenkin on tarkoitus saada retkeilyyn, kalastukseen ja metsästykseen liittyviä valmistajia, maahantuojia, kauppoja ja järjestöjä. Tapahtumassa on kuitenkin painopiste ulkoilussa ja luonnossa liikkumisessa.

Milloin messut järjestetään?

Ensimmäiset Outdoor-messut avataan toukokuun 17. päivä ja ne päättyvät 19. päivä. Messuille odotetaan ensimmäisellä kerralla 15 000-20 000 kävijää. Tarkoitus on luoda tapahtumasta jatkuva, joka vuorottelee erämessujen kanssa. (HäSa)