Kanta-Häme

Miksi Tap Factory perui esiintymisensä Verkatehtaalla?

Akrobatiaa, steppausta ja rytmejä yhdistävän Tap Factory -tanssiryhmän piti saapua helmikuun alussa kuuden esiintymisen kiertueelle Suomeen. Ranskalaisen Vincent Pausanias`n luoma Tap Factory on kerännyt vuosien mittaan runsaasti kehuja ympäri maailmaa. Helmikuun kiertue olisi ollut ryhmän ensiesiintyminen Suomessa, mutta Verkatehtaan nettisivujen mukaan Tap Factoryn keikka 3. helmikuuta on peruttu.

Verkatehdas oy:n myynti- ja viestintäpäällikkö Janne Nieminen, miksi?

– En tiedä muuta kuin, että he taisivat perua koko Suomen rundin.

Oliko Verkatehtaan esitykseen myyty paljon lippuja ennakkoon?

– Ei erityisen. Vähäinen kiinnostus voi olla se syy, miksi koko Suomen rundi on peruttu, mutta tämä on vain minun arvaukseni.

Miksi peruuntumisesta ei ole tiedotettu muuten kuin Verkatehtaan nettisivuilla?

– Meillä se on ollut verkossa, ja olikohan se jo Facebookissa? On tietysti aina ensisijaisesti tapahtuman järjestäjän tehtävä viestiä tilaisuuden peruuntumisesta. Osasta lippuja ostaneista jää kontaktitiedot, joten pystymme tavoittamaan asiakkaita myös suoraan. Myös lipunmyynnin kommentoiminen on aina tapahtuman järjestäjän asia.

Hämeen Sanomat lähetti asiasta sähköpostitse kyselyn kiertueen järjestäjälle BB5 Productionsille. Yhtiön edustaja ei vastannut kysymykseen miksi kiertue on peruttu, mutta kertoi, että lippujen ostajia on informoitu peruuntumisesta lipunmyyntijärjestelmän kautta, ja että he ovat saanet rahansa takaisin. (HäSa)