fbpx
Kanta-Häme

Millaista väkeä Iron Maiden vetää Kantolaan?

Lipunmyynti Iron Maidenin ensi kesän Kantolan keikalle alkoi maanantaiaamuna kello yhdeksältä.

Brittimetallibändi poikkeaa Suomessa osana kiertuettaan, joka kantaa nimeä The Book of Souls World Tour.

29.6.2016 järjestettävä Iron Maidenin konsertti on toinen Kantolassa järjestettävä suurkonsertti. Tapahtumapuiston tulikoe koettiin viime kesänä, kun puistossa pauhasi AC/DC.

Miten lipunmyynti on alkanut, Live Nationin tiedottaja Maritta Kettunen?

– Lipunmyynti on lähtenyt käyntiin oikein mukavasti, ja lippuja on vielä saatavilla. Tässä vaiheessa emme anna mitään myyntilukuja ulos.

Onko käsitystä siitä, miten muut kiertueen keikat ovat myyneet?

– Ei tarkkaa käsitystä. Sen tiedän, että liput ovat tulleet myyntiin esimerkiksi Ruotsissa ja Norjassa.

Fan Clubin jäsenet saivat ostaa kiertuelippuja ennakkoon jo viime keskiviikkona. Kuinka paljon niitä lippuja meni?

– Ihan hyvin sekin myynti lähti, mutta emme tosiaan anna mitään lukuja tässä vaiheessa. Iron Maidenilla on todella aktiivinen faniporukka.

Iron Maidenin odotetaan vetävän Kantolaan yli 30 000 kuulijaa. Vieläkö tällaista määrää uskaltaa odottaa ensimmäisen lipunmyyntipäivän perusteella?

– Kyllä me siihen edelleen uskomme. Keikka tulee olemaan yksi kesän isoimpia keikkoja, ja Iron Maiden on täyttänyt stadioneita.

Millaista väkeä Iron Maidenin odotetaan vetävän Kantolaan?

– Jossain määrin samanlaista kuin AC/DC:kin. Bändillä on niin pitkä historia, että vanhaa fanikuntaa on paljon. Tämä on sellainen isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle -bändi. Listamenestyksestä päätellen myös kysyntää on. Sanoisin, että Iron Maiden tuo Kantolaan metalliin ja raskaampaan rokkiin orientoitunutta yleisöä. Ehkä enemmän miehiä kuin naisia. HÄSA

Menot