fbpx
Kanta-Häme

Hämeenlinnalaisen Miller´s BBQ:n Aki Kinnunen herää jo aamuviideltä savustamaan – paljastaa suomalaisten kaksi pahinta savustusmokaa

Kinnunen on treenannut viime vuodet savustamisen saloja. Kun takana on tuhansia briskettejä, voi mittareista luopua : savustimen oikean lämpötilan tunnistaa jo hajusta.
Kokkimaajoukkueessakin työskennellyt Aki Kinnunen pitää BBQ:sta siksi, että savustaminen vaatii jatkuvaa opiskelua. Mestariksi tullaan vain sinnikkään harjoittelun kautta. Kuva: Pekka Rautiainen

Kinnunen on treenannut viime vuodet savustamisen saloja. Kun takana on tuhansia briskettejä, voi mittareista luopua : savustimen oikean lämpötilan tunnistaa jo hajusta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot