Kanta-Häme

Minna Nissilä johtaa Hämeen Yrittäjiä

Hämeen Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi on valittu tammelalainen Minna Nissilä, 46. Nissilä on Leppälehdon Puutarhan yrittäjä, joka on toiminut Tammelan yrittäjien puheenjohtajana vuodesta 2003.

Nissilä on myös keskustalainen kunnallispoliitikko. Hän on Tammelan kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen. Nissilä on ollut ehdokkaana myös eduskuntavaaleissa.

Yrittäjien aluejärjestön puheenjohtajana Nissilä haluaa vaikuttaa siihen, että kaikissa kunnissa tehtäisiin palvelu- ja hankintastrategiat.

– Näin yritykset pystyvät ennakoimaan tulevaa. Ne näkevät, kannattaako toimintaa laajentaa vai keskittyä jollekin uudelle alalle.

– Jos yrittäjät voivat hyvin, kuntakin voi hyvin, Nissilä sanoo.

Nissilä mielestä yrittäjien ja julkishallinnon yhteistyön kulttuuri on ollut pitkään hyvää ja parantunut vuosien varrella Forssan seudulla.

– Tämän toimintakulttuurin toivoisin leviävän muuallekin Kanta-Hämeeseen. Tässä on avain siihen, että Kanta-Hämeestä tulee paras maakunta yrittäjyydelle.

Minna Nissilä on ollut viitisen vuotta Suomen Yrittäjien hallituksen varajäsen. Kaksi vuotta hän on toiminut järjestön Alueellisen ja paikallisen elinkeinopolitiikan valiokunnassa.

Nissilä valittiin hausjärveläisen Erkki Vallan tilalle puheenjohtajaksi. Valta ehti toimia kolme vuotta aluejärjestön puheenjohtajana. (HäSa)

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic