Kanta-Häme

Miss Suomi -kilpailu näkyy vain verkossa – näin pääset katsomaan finaalia

Painaako Miss Suomen kruunun päähänsä Alina Voronkova (vasemmalla), Emilia Anttikoski, Mirella Merivirta, Jenny Lappalainen, Janina Koskinen, Erika Helin, Ellinoora Myötyri, Eevi Ihalainen, Milla-Mari Waismaa vai Jenna Ruohola?

Neitosista ken on kaunein, tyttö kaikkein herttaisin? Miss Suomi 2018 ja kaksi perintöprinsessaa valitaan loppukilpailussa illalla Billnäsin ruukissa. Lisäksi valitaan lehdistön ihannetyttö ja yleisön suosikki.

 

Miksi Miss Suomi 2018 -finaali nähdään vain Viafreellä, missikeisarinna Sunneva Kantola?

– Pitkäaikainen haaveeni on ollut, että missifinaalia ja -kiertuetta voi seurata monipuolisesti eri laitteilla ja eri puolilla maailmaa. Lisäksi loppukilpailu ja missikiertueohjelmat säilyvät Viafreellä. Niitä voi katsoa myöhemminkin.

 

Onko luvassa uutta?

– Nyt kilpailu ja illallinen on yhdistetty gaalaksi. Yleisöön on kutsuttu runsaasti missejä aiemmilta vuosilta. Kutsuttujen joukossa ovat muun muassa Lola Odusoga, Tarja Smura, Marja Kinnunen ja Bea Toivonen.

 

Mikä on missin tärkein ominaisuus kauneuden lisäksi?

– Edustavuus ja esiintymistaito. Lisäksi vaaditaan kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

 

Näin saat Viafreen näkymään: Tietokoneelta eli pöytäkoneesta tai läppäriltä Viafree löytyy osoitteesta viafree.fi.

Jos haluat katsoa Viafreetä tabletista tai kännykästä, käy lataamassa Viafree-sovellus joko Google Playsta, jos käytät Android-puhelinta, tai App Storesta, jos käytät iPhonea.

Viafreen saa näkymään televisiosta peilaamalla lähetyksen mobiililaitteesta (kännykkä tai tabletti) joko Chromecastin tai Apple TV:n kautta. Jos käytössä ei ole Chromecastia tai Apple tv:tä, niin tietokoneen voi kytkeä HDMI-kaapelilla televisioon.

Miss Suomi 2018, Viafree klo 20.00

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic