Kanta-Häme

Mitä ehdokkailta pitää nyt kysyä?

Jos ei ole itse järjestämässä vaalipaneeleita, saattavat tärkeät kysymykset jäädä kysymättä. Nyt on tilaisuus ehdottaa omaa kysymystään.

Osallistu vaalipaneelin avoimeen toimituskokoukseen verkossa tiistaina 7.4. kello 12-13. 

Yle Häme, Hämeen Sanomat ja Verkatehdas järjestävät Kanta-Hämeen suuren vaalipaneelin torstaina 9. huhtikuuta Verkatehtaan Vanaja-salissa kello 18 alkaen. Vaalitorin vilinä eli kunnon etkot alkavat Lasipihalla jo kello 17.30.

Avoin toimituskokous järjestetään verkossa tiistaina 7. huhtikuuta 2015 kello 12-13. Mukana ovat paneelin vetäjät, Yle Hämeen päällikkö Eero Hyvönen ja Hämeen Sanomien päätoimittaja Pauli Uusi-Kilponen sekä Yle Hämeen toimittaja Nina Keski-Korpela.

Voit ehdottaa kysyttävää vaalipaneeliin myös sähköpostitse osoitteella tai tviittaamalla @ylehame. Myös Facebookiin avattua tapahtumasivua voi hyödyntää.

Eduskuntapuolueet ovat valinneet paneeliin omat edustajansa, jotka ovat Sirkka-Liisa Anttila (kesk.), Tarja Filatov (sd.), Timo Heinonen (kok.), Kirsi Ojansuu-Kaunisto (vihr.), Mirja Pöhö (kd.), Ismo Soukola (ps.) ja Irma Taavela (vas.).

Pienpuolueet ovat paikalla haastajina. Eero Hyvönen ja Pauli Uusi-Kilponen vetävät myös varsinaisen vaalipaneelin.

Mahdollisimman paljon väkeä paikan päälle odotetaan paikan päälle, myös muita ehdokkaita. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Vaalipaneelia voi seurata suorana myös verkossa jo etkoilta alkaen Yle Hämeen nettisivulla ja Yle Areenassa.

Vaalipaneelin aikana voit kommentoida lähetystä Twitterissä aihetunnisteella #vaalit2015.” HäSa

Päivän lehti

1.4.2020