Kanta-Häme

Mitkä ovat Beetasalpaajien sivuvaikutukset, Ilari Johansson?

Konkarikoomikoiden Ilari Johanssonin ja Niko Kivelän 11 kaupungin stand up -kiertue Beetasalpaajat starttaa Hämeenlinnasta.

Kaksikon omista elämistä ammentavan sekä arjen ja yhteiskunnan ilmiöitä ruotivan kiertueen luvataan naurattavan varmemmin kuin mikään kemiallinen yhdiste yhteensä 40 vuoden 4000 keikan kokemuksella.

Saako Beetasalpaajia nauttia vettä väkevämmän kera? Mitä muuta on syytä ottaa huomioon, Ilari Johansson?

– Ei tarvitse ottaa mitään huomioon. Kyseessä ei ole kolmiolääke eli vettä väkevämpää saa olla veressä. Ehkä on kuitenkin parempi tulla paikan päälle ennemmin avoimin mielin pää tyhjänä kuin pää täynnä.

Kuinka pitkä vaikutusaika on?

– Ihan heti ei kannata hypätä autonrattiin. Vaikutukset voivat olla pitkiä, tunneista jopa vuosiin.

Entä sivuvaikutukset?

– Show saattaa aiheuttaa taudista riippumattomia naurunpyrskähdyksiä, parantaa sosiaalista kyvykkyyttä ja aiheuttaa avoimuutta. Hämäläiselle se on uhka ja mahdollisuus.

Entä yhteisvaikutukset, kun Beetasalpaajia on kaksi – ja eri vuosikymmenillä valmistettuja?

– Tosiaan, tässä voi mennä koko lääketeollisuus sekaisin. Emme itsekään ole kovin varmoja mihin suuntaan ilta lähtee viemään. On mahdollista, että olemme lavalla jopa samaan aikaan – ja jopa nautimme siitä.

Beetasalpaajan vaikuttavat aineet? Löytyykö tuoteselostetta?

– Nauru. Ei löydy, sillä show ei ole parhaiden sketsien kokoelma. Luvassa on uusia juttuja ja improvisaatiota. Mukana on ripaus Hämeenlinnaa, sillä olemme Nikon kanssa molemmat keikkailleet uramme alkuvaiheessa näillä nurkilla. Se voi aiheuttaa meille pientä tykytystä hyvällä tavalla.

Joko Beetasalpaajille on luvassa jatkoa? Ehdotamme nimeksi Bentsot.

– Heitämme Nikon kanssa keikkaa jatkossakin. En voi paljastaa, meneekö se porttiteorian lainalaisuuksia noudattaen. HäSa

Beetasalpaajat

Ilari Johansson ja Niko Kivelän stand up -show perjantaina 19.10. kello 19 Verkatehtaan Vanaja-salissa.