fbpx
Kanta-Häme

Modernit juhannustaiat

Puolison löytäminen

Pellolla kirmaaminen keskiyön aikaan ei välttämättä tuo sulhaskandidaattia petiisi. Punkkeja kylläkin, ja ehkä borrelioosin. Saatat myös törmätä maanomistajaan, joka ei ole tuleva puolisosi. Olisi ollut kohteliasta kysyä etukäteen lupa viuhahteluun tai ainakin viljanpolkemiseen hänen pellollaan.

Etsi kokkopiiristä kohta, johon savuttaa. Vanhan uskomuksen mukaan savu kääntyy sen suuntaan, joka on pian pääsevä naimisiin. Tai ainakin hyttyset pysyvät loitolla.

 

Kun juhannuksena käynnistät Tinderin vuokramökillä Keski-Savossa, voit ruudussa nähdä tulevan puolisosi etsimässä seuraa sadan kilometrin säteellä.

Päivitä juhannustaikojasi ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Jos profiilisi on julkinen, saatat kiinnittää tulevan puolisosi huomion. Mitä vähemmissä pukeissa esiinnyt, sitä enemmän peukutuksia joka tapauksessa keräät.

 

Kun juhannusyönä keräät seitsemän kukkaa tai yrttiä tyynysi alle, voit aamulla kohdata tulevan puolisosi. Hän on ensihoitaja, joka on hälytetty paikalle saatuasi allergisen hengenahdistuskohtauksen.

Neito voi kuunnella juhannusyönä käen kukuntaa. Yhtä monesti kuin kukahtaa, niin monta vuotta on sulhasen löytymiseen. Kaupungissa voit kuunnella korttelirallia kiertävien bemaripoikien subbarien jumputusta. Niin monta tuntia kuin jyske pitää sinua hereillä, on vuosia tulevan sulhasen löytymiseen.

 

Kun useiden turhien yritysten jälkeen päätät käyttää bensiiniä juhannussaunan sytyttämiseen ja roihautat tuleen koko rakennuksen, voit hetken kuluttua nähdä tulevan puolisosi saapuvan paloautolla.

 

Juhannusaattona pitää lähteä souteluretkelle vieraalle järvelle. Kun älypuhelimestasi loppuu akku eikä karttaohjelma toimisi järvellä muutenkaan, voit lähimpään laituriin soutaessasi kohdata tulevan puolisosi.

Jos näet tulevan sulhosi kuvajaisen kaivon pohjalla, varmista, ettei kyseessä ole pelkkä kuvajainen, ja pakene paikalta. Tiettävästi miehistä muodostuu myöhemmin pelkkää harmia, sellaisia sohvalla makaavia ja kaljaa kittaavia sikoja.

 

Kun juhannuksena menetät kauko-ohjattavan minikopterisi hallinnan ja se putoaa taivaalta, voit putoamispaikalla kohdata tulevan puolisosi pyörtyneenä.

Mikäli juhannusyönä hypit seitsemän aidan yli, voit tulevana aamuna nähdä tulevan puolisosi levittämässä Mobilatia särkeviin jalkalihaksiisi.

Jos juhannusyönä liikut metsässä, saatat nähdä virvatulen palavan. Sen luota voi löytyä aarre tai sitten kyseessä on metsäpalo. Kannattaa käydä katsomassa joka tapauksessa.

 

Puolison hukkaaminen

Kun juhannuksena vedät lärvit, haastat naapurille riitaa piha-aidan korkeudesta ja ryhdyt  voimainmittelöön paikalle hälytetyn poliisin kanssa, voit putkasta palatessasi nähdä vilahduksen tulevasta ex-puolisostasi ja lapsista poistumassa tila-autolla kotipihasta.

Kun pelaat koko juhannusviikonlopun Counter Strikea kavereidesi kanssa, voit sunnuntai-iltana sohvalta noustessasi havaita tyttöystäväsi lähteneen ulos oikeaan maailmaan etsimään aikuisempaa seuraa.

Kun juhannusaattona suristat Segwaylla ympäri lähintä peltoa koko illan, voit huomata puolisosi siirtyneen viettämään juhannusta naapurimökin terassille. 

Kun juhannusaattona lähettelet kavereille Snapchat-viestejä alasti, voit kadottaa jopa kolme kaveria ja nykyisen heilasi.

Jos juhannusyönä lataat kännykkääsi seitsemän uutta mobiilisovellusta ja näpräät luuriasi aamuun asti, voit viettää loput kesästä kahden älypuhelimesi kanssa.

 

Menot