Kanta-Häme

Mommilanjärvellä soudellaan taas

Ilmoittautuminen Mommilanjärven souteluun on alkanut. Soutelualue aukeaa lauantaina 16. heinäkuuta noin kello 8 ja ensimmäinen kirkkovenelähtö on kello 9.30.

Talkoohengellä toteutetun tapahtuman tarkoituksena on tuoda osallistujat ja yleisö luonnon äärelle nauttimaan liikunnasta, toisten ihmisten seurasta sekä muistuttaa puhtaan ympäristön tärkeydestä ihmisen virkistäytymiselle.

Viime kesänä alkanut Mommilanjärven soutelun uudistustyö jatkuu: soutelun ohessa juoksutapahtuman merkitystä korostetaan ja panostetaan lapsi- sekä perheystävälliseen oheisohjelmaan.

Soutelun lisäksi tapahtuman yhteydessä voi osallistua toista kertaa 10,5 kilometrin mittaiselle Mettäkulman lenkille.

Lenkki on tarkoitettu kaikenkuntoisille ja -ikäisille liikkujille. Jos juoksujalka ei jostakin syystä nouse, osallistua voi myös kävellen.

Aika otetaan kaikille, mutta osallistujasta itsestään riippuu, kuinka paljon sille antaa arvoa. Periaate on sama kuin soudussakin. Ilmoittautuminen sekä kirkko- ja pienvenesoutuun että juoksuun onnistuu soutelun internet-sivulla osoitteessa mommilanjarvensoutelu.fi.

Maalaismarkkinoiden ohessa soutelupäivän yleisöä viihdytetään korkeatasoisella oheisohjelmalla.

Päivän musiikista vastaa mommilalais-turkulainen Kumma-trio. Lisäksi souteluisäntä Jani Unkuri luo tunnelmaa ja juontaa päivän Mommilanjärvellä. Liikunnalliseen oheisohjelmaan kuuluu esimerkiksi jumppatuokioita ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella sekä mahdollisuus haastaa perhe ja kaverit kumivenesoutukisaan.

Soututoimisto avautuu 1. kesäkuuta.

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic