fbpx
Kanta-Häme Hämeenlinna

Monelle hämeenlinnalaiselle tuttu Teppo-koira joutui toisen koiran hyökkäyksen kohteeksi – Poliisi tutkii hyökkäyksen ja muistuttaa korvausvastuusta

Villakoira Tepolla on takanaan kaksi suurta leikkausta niin kooltaan kuin hinnaltaan. Leikkauskuluihin on löytymässä maksajiksi täysin ulkopuoliset ihmiset, jotka ovat ottaneet osaa Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistyksen keräykseen. Hämeen poliisin rikoskomisario Marko Mäkisen mukaan hyökänneen koiran omistajalla on asiassa vahingonkorvausvastuu ja rikosnimike voi vielä muuttua. Asia etenee kumpaakin osapuolta kuulemalla.

Villakoira Tepolla on takanaan kaksi suurta leikkausta niin kooltaan kuin hinnaltaan. Leikkauskuluihin on löytymässä maksajiksi täysin ulkopuoliset ihmiset, jotka ovat ottaneet osaa Hämeenlinnan seudun eläinsuojeluyhdistyksen keräykseen.

Hämeen poliisin rikoskomisario Marko Mäkisen mukaan hyökänneen koiran omistajalla on asiassa vahingonkorvausvastuu ja rikosnimike voi vielä muuttua. Asia etenee kumpaakin osapuolta kuulemalla.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot